felsőoktatási véradóversenyVégéhez közeledik az Országos Felsőoktatási Véradóverseny, a héten még egy utolsó hajrában erősíthetik kedvenc intézményük véradási aktivitását a hallgatók.

A májusi, egyetemi véradások helyszíneit  itt találjátok , az aktuális állást pedig a verseny facebook oldalán követhetitek!

A véradás során levett vérből vörösvérsejt-koncentrátum, plazmakészítmények és  vérlemezke-koncentrátum készül, így egy egység teljes vér 3 beteg életén  segíthet.

Hajrá! :)


Az Országos Felsőoktatási Véradóverseny 2011. október 1. és 2012. május 14. között zajlik. A célja, hogy minél több fiatal csatlakozzon a véradók táborához. A verseny győztese a legnagyobb véradói aktivitást mutató felsőoktatási intézmény.

Az eredményhirdetés a Véradók Világnapján (június 14-én) lesz.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://biborfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr554494700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása