Maratoni futólépés a súlyos beteg gyerekekért

- fogadj örökbe egy kilométert

Címkék: egészség jótékonyság

2012.08.29. 23:00

mi-az-a-jotekonysagi-futas.jpgMagyarország legnagyobb jótékonysági futóakciójára készül a Bátor Tábor Alapítvány. A daganatos beteg gyermekek gyógyulását segítő szervezet jótékonysági programjában több mint kétszáz futó áll majd rajthoz az október 7-i Spar Budapest Maratonon, egyéni és váltó kategóriában.

A Különítmény

Az úgynevezett „Élménykülönítmény” célja, hogy egyénenként legalább százötvenezer, csapatonként pedig legalább kétszázezer forintot gyűjtsenek össze az alapítvány számára azzal, hogy szimbolikusan örökbe adják a lefutott kilométereiket.

Az elmúlt két évben több mint százan teljesítették így a távot, és több mint tizenkétmillió forintot gyűjtöttek össze a nemes célra; ez az összeg várhatóan idén megsokszorozódik. A futók által összegyűjtött adományokat a Bátor Tábor céljainak megvalósítására fordítják.

A hatvani táborban évente hétszáz daganatos, cukorbeteg, hemofíliás és krónikus ízületi gyulladásban szenvedő gyermek részesül gyógyító és megerősítő élményekben. A tábor élményterápiás módszerei kimutathatóan javítják a gyerekek közérzetét, egészségi állapotát, a többi gyerekhez és felnőtthöz való viszonyukat. Egyikük ezt így fogalmazta meg: „az orvosok az életemet, a bátor táborosok az életkedvemet adták vissza”.

(forrás: nol.hu)

Az Élménykülönítmény futói

Ismerd meg a céljaikat, a személyes történetüket és ha egyet értesz velük fogadj örökbe egy kilométert valamelyikük futásából. --->itt

A bejegyzés trackback címe:

https://biborfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr434740658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása